Angyali számsorok



Õrangyalaid mindig melletted állnak, most is, amikor e sorokat olvasod...
a gondolataidon, az érzéseiden, a szavaidon és a képzeleteden át vezetnek téged. Másrészt jeleket mutatnak neked. Ilyen jelek azok a számok is, amelyeket egymás után többször is megpillantasz a fizikai szemeddel. 
Nagyon kedvelik a számjegyeket és számsorokat.
Ezek a visszatérõ számsorok sokszor egy-egy irányítószám, telefonszám, rendszám, netán a pontos idõ vagy valami más formájában jelennek meg elõtted.

Minden egyes szám sajátos rezgéssel bír, mely rezgés összefügg a jelentésével.
Ezt az õsi bölcsességet olyan nagy tanítók is vallották, mint Hermész Triszmegisztosz, Platón vagy Püthagorasz. Püthagorasz szerint az univerzumban matematikai rendezettség uralkodik, s minden számnak van külön rezgése, jelentése és erénye. Platón azt írja, hogy az univerzum számokból származó geometriai formákon alapul. Úgy, ahogy a háromszög a 3-as, a négyszög a 4-es számból ered. A zsidó misztika,a Kabbala egyik alapszövege, a Zóhár (A ragyogás könyve),a számokból és betûkbõl áradó erõkrõl tájékoztat.

Az angyalok szintén azt állítják, hogy a számok sajátos jelentést hordoznak. Arra emlékeztetnek bennünket, hogy mindannyian alkimisták vagyunk, és ez az isteni mágia képessé tesz bennünket álmaink megvalósítására. A számok a mennyei üzenetek fontosságára, az új lehetõségekre mutatnak rá, tanítanak,és minden körülmények között tanáccsal szolgálnak.

Figyelj a saját angyalaid útmutatásaira, melyek a gondolataidon, érzéseiden, képzeleteden keresztül érkeznek hozzád. Ha nem érted egész tisztán az üzenetet, suttogj, vagy kiálts így az angyalaidhoz:
„Kérlek, magyarázzátok meg, hogy pontosan értsem.” A jóseszközöktõl függetlenül, a végsõ tekintély mindig a belsõ bölcsességed legyen.
Vagyis, ha valamiben kételkedsz, bízz az ösztöneidben!

00
A teremtő kifejezetten neked küldi ezt az üzenetet,és arra kér,hogy figyelj,és habozás nélkül kövesd útmutatásait. A nulla az imával vagy a meditációs gyakorlattal van összefüggésben,és általában minden istenközeli állapottal. Isten beszél hozzád.

111
Megnyílt egy energiakapu előtted, melyen keresztül megvalósulnak a gondolataid. Válaszd meg bölcsen gondolataid ezekben az időkben, mert ezek segítik beteljesüléshez a vágyaidat. A félelmeiddel egyáltalán ne törődj, különben azok válnak valóra.

222
Éljen benned a hited.Minden rendeződni fog.Ne aggódj semmiért,minden a lehető leggyönyörűbben megoldódik-mindenki örömére.

333
Egyesültél a felemelkedett mesterekkel,akik éjt nappallá téve számtalan szinten együtt munkálkodnak veled. Szeretnek,vezetnek és védelmeznek minden lehetséges módon.

444
Ezekben a pillanatokban  is angyalok ezrei támogatnak téged. Nagyon szilárd és letisztult a kapcsolatod az angyali világgal. Földangyal vagy te is. Nincs mitől tartanod - minden rendben van.

555
Döntő változtatások,jelentős átalakulások várnak rád. Itt a lehetőség, hogy végre pillangó legyen a bábból, hogy felfedezd az élet mámorát, mely kétségkívül megillet téged.

666
Itt az ideje a lélek felé fordulni,hogy életedet egyensúlyba hozd és meggyógyítsd. Ha bármi félelmed van az anyagi biztonságoddal kapcsolatban ,mondd el a mennynek.Légy fogékony az emberi és az angyali segítségre és szeretetre egyaránt.

777
Gratulálunk!Jól figyeltél az isteni útmutatásra, és nagyszerűen hajtottad végre. Most learathatod a gyümölcseit. Sikered másoknak is hasznára válik,és ösztönzően hat. Kérünk folytasd e nagyszerű munkát.

888
Az univerzum gazdag és bőkezű. Megtanultad, hogyan kell az örök jelen áramlatában maradnod. Nagy anyagi bőség az osztályrészed, most és a jövőben is.

999
Dologra fel, Fénymunkás! A világnak most rögtön szüksége van isteni életterved megvalósítására. Késedelem és habozás nélkül, teljes mértékben szenteld magad a feladatnak.

/Forrás: Doreen Virtue Angyali számok/